Duurzame, kleurrijke boxpakjes

Een serie met 4 kleurrijke baby boxpakjes. Deze serie is ontstaan toen ik als kraamcadeautje boxpakjes met Label4 print ontwierp voor mijn toen pasgeboren nichtje en een zwangere vriendin. Nadat ik een hoop enthousiaste reacties kreeg van mensen die zulke kleurrijke, vrolijke babypakjes misten in het huidige aanbod, heb ik ze verder ontwikkeld tot een officiële Label4 serie. Leuk om voor je eigen kindje te kopen, maar natuurlijk ook perfect als bijzonder en uniek kraamcadeau!

Het boxpakje is er in 4 verschillende prints en is gemaakt van 100% katoenen tricot, dit zorgt voor een optimaal draagcomfort tijdens alle bewegingen. De onderkant sluit bij het kruis met zilveren drukknoopjes, zodat verschonen gemakkelijk is. Bij de schouders kruist de hals, hierdoor kan het pakje ook naar beneden toe worden uitgetrokken. De hals en het kruis zijn allebei afgewerkt met een bies. De mouwen en pijpen zijn allebei afgewerkt met boordjes, deze kunnen ook goed omgeslagen worden als het pakje nog iets te groot is. Het boxpakje kan op 40 graden gewassen worden en mag ook op lage temperatuur in de droger.

 

Zowel het printen van de stof als het maken van de boxpakjes gebeurt in Nederland – 100% Made in Holland dus. Zo kan Label4 goede werkomstandigheden garanderen en kan dit pakje met een gerust hard worden aangetrokken!

 

Verkrijgbaar in de maten 50, 56, 62, 68 en 74. Zie hieronder voor de maattabel. Op verzoek zijn de boxpakjes ook in andere maten verkrijgbaar.

Maattabel

50       –         0-1 maand
56       –         1-2 maanden
62       –         2-3 maanden
68       –         3-4 maanden
74       –         4-8 maanden


Wasvoorschrift