Label4 heb ik, Tessa van de Meerendonk, in 2015 opgericht. De 4 in Label4 verwijst naar de aanpak; elke serie bestaat uit 1 product in 4 unieke prints. De prints zijn kleurrijk, grafisch en ik haal veel inspiratie hiervoor uit verschillende aspecten van de natuur.

Met Label4 ontwikkel ik duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten die lang mee gaan. Ik ontwerp zelfstandig mijn eigen producten en collecties, maar werk ook in opdracht als iemand op zoek is naar een specifiek (print)ontwerp of kledingstuk. Voor zowel het printen van de stof als het maken van de producten werk ik samen met andere bedrijven binnen Nederland. Dit maakt het voor mij mogelijk om een hoge kwaliteit en goede werkomstandigheden te waarborgen.

Wil je ergens meer informatie over of heb je interesse in een samenwerking? Mail dan naar tessa@label4.nl.